Istun tyttöjen kanssa baaritiskillä. Katsot minua ja hymyilet. Olet lihaksikas ja pitkä, sinulla on siniset silmät ja upeat huulet. En pysty olemaan katsomatta sinua. Tulet luoksemme ja esittäydyt. Katsot minua pitkään suoraan silmiini, enkä pysty irrottamaan katsettani. Pyydät meidät tanssimaan kavereidesi kanssa. Juomme lasimme tyhjäksi ja lähdemme perääsi.

 

Tanssilattialla tulet pikku hiljaa lähemmäksi ja lähemmäksi. Pian olet jo vieressäni. Ihailen sinua aina ohimennen. Voi kuinka upeasti liikutatkaan lantiotasi musiikin tahtiin. Huomaat katseeni ja tulet lähemmäksi. Käännyn sinuun päin ja laitan käteni olkapäillesi. Tanssin miltei sinussa kiinni. Otat vyötäröstäni kiinni ja vedät minut vielä lähemmäksi. Tanssimme aivan kiinni toisissamme. Liikumme täysin samaan tahtiin. Kuin olisimme yhtä ja samaa ihmistä. Suutelet minua hellästi. Muut katsovat vierestä hymyillen. Kappaleen loputtua haemme tiskiltä juomat ja siirrymme pöytään istumaan ja juttelemaan.

 

Istut viereeni ja lasket kätesi reidelleni. Hymyilet samalla kun katsot minua. Näen pienen pilkkeen silmäkulmassasi ja tiedän mitä sinulla on mielessä. Juttelemme kaverisi kanssa, kun tunnen sinun siirtävän kättäsi ylöspäin reittäni pitkin. Siirryn hieman mukavampaan asentoon. Nostat hieman hameeni helmaa ja siirrät kätesi sen alle. Joudun jälleen korjaamaan asentoani, jotta muut eivät huomaisi mitä teet. Pyörität sormeasi klitorikseni kohdalla.. Alan kostumaan jo hieman. Siirrän käteni reidellesi ja liikun hitaasti ylöspäin. Huomaan housujesi pullottavan. Painan käteni sen päälle ja suutelen sinua kiihkeästi huulille. Nousen ylös silmää iskien ja lähden baarin ovelle päin. Nouset ylös, pyydät muilta anteeksi ja lähdet perääni. Kävelemme yhdessä ulos baarista.

 

Ulkona on upea tähti taivas ja loistava kuu valaisemassa pimeää metsään johtavaa polkua. Kävelemme hetken aikaa polkua jonka jälkeen työnnät minua pois polulta metsään päin. Laitat minut nojaamaan puuta vasten, isket silmää ja suutelet. Suutelet samalla kun hyväilet minua toisella kädellä ja toisella avaat housujasi. Otan sinua kädestä kiinni ja siirrän sen pois vyöltäsi. Haluan itse avata housusi. Avattuani housut, pudotat ne nilkkoihisi ja otat minua jalasta kiinni samalla nostaen sen vyötäröllesi. Siirrät alushousujani hieman ja työnnyt hitaasti sisääni. Voihkaisen nautinnosta. Alat liikkua hitaasti edestakaisin. Seison toinen jalka maassa, toinen lonkallasi, kädet niskasi takana. Siirrän toisen käteni puulle ja työnnän lantiotani hieman eteenpäin. Rytmisi nopeutuu ja muuttuu hieman voimakkaammaksi. Joudun pitämään toista kättäni suuni edessä jotta en huuda nautinnosta. Pian saammekin molemmat. Laukeat rajusti sisälleni samaan aikaan kun saan yhden suurimmista orgasmeistani. Nostat housut takaisin jalkaasi ja suutelet minua. Kävelemme sanaakaan sanomatta, käsi kädessä takaisin baariin, ja ystäviemme seuraan. Kaikki katsovat meitä ja hymyilevät kun istumme posket heleästi punottaen pöytään. He tiesivät mitä ulkona oli tapahtunut…..